Sobna vrata

Sobna vrata koja AMA group prodaje na tržištu Srbije izradjena od furniranog medijapana, lakirana, od punog drveta. Presvučena su najkvalitetnijom melaminskom folijom kao i novom 3D folijom, ili su farbana PU bojama, Ral bojama kao i lakirana vodenim lakom. U ponudi se nalaze i uske i široke ukrasne lajsne koje čine sobna vrata mnogo atraktivnijim i modernijim. Cene sobnih vrata kreću se od 120 EUR, što ih čini najpovoljnijim na tržištu. Možemo zaključiti da je to, pored vrhunskog kvaliteta, vrlo povoljna cena sobnih vrata.

Odnos cene i kvaliteta je važan segment na koji je potrebno obratiti pažnju prilikom kupovine. AMA group je taj odnos izbalansirala, te je kvalitetna ponuda i cena sobnih vrata prilagodjena tržišnim uslovima, ne odstupajući od kvaliteta izrade sobnih vrata.

Zavisno od objekta u koji se ugrađuju, sva sobna vrata Ama group mogu biti i klizna vrata. Takođe, mogu biti jednokrilna , dvokrilna, proširiva fiksnim elementima, sa isecanjima za staklo i bez, sa ili bez nadsvetla.

Dizajneri sobnih i ulaznih vrata kompanije Ama group uspevaju da više od deceniju poslovanja zadovolje sve standarde modnih trendova u građevinarstvu i opremanju enterijera, a ujedno i kupce učine srećnijim.


Copyright © 2014 Ama Group - All rights reserved
Design by megafon.rs